Nabeschouwing Napoli - Inter Milan (1-1) || Coppa Italia 2019/2020

Zaterdag 13 juni 2020 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Napoli het zaterdag 13 juni 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Inter Milan (1-1)

De Coppa Italia 2019/2020 wedstrijd tussen Napoli en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Inter kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van C. Eriksen. Napoli kwam na 41 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Mertens, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Napoli - Inter Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Inter Doelpunt C. Eriksen Inter 0-1
12' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Young Inter
38' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. de Vrij Inter
41' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van L. Insigne Napoli 1-1
65' Wissel Napoli Wissel J. Callejon voor M. Politano Napoli
65' Wissel Napoli Wissel F. Ruiz voor E. Elmas Napoli
72' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor L. Martinez Inter
73' Wissel Inter Wissel V. Moses voor A. Candreva Inter
73' Wissel Inter Wissel C. Biraghi voor A. Young Inter
74' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
79' Gele kaart Napoli Gele kaart voor D. Ospina Napoli
84' Wissel Napoli Wissel Allan voor P. Zielinski Napoli
85' Wissel Napoli Wissel A. Younes voor L. Insigne Napoli
88' Wissel Inter Wissel A. Ranocchia voor S. de Vrij Inter
88' Wissel Inter Wissel S. Sensi voor C. Eriksen Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Inter Milan
Opstellingen Napoli - Inter Milan
De opstellingen van Napoli en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Inter Milan

Napoli en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Inter Milan in de Coppa Italia vond plaats op 12 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Inter Milan slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.