Nabeschouwing Napoli - Lazio (1-0) || Coppa Italia 2019/2020

Dinsdag 21 januari 2020 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Napoli het dinsdag 21 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Lazio (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 1-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Napoli kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. Insigne. Lazio kreeg via C. Immobile in de 10e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Davide Massa de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 19e minuut kreeg E. Hysaj van Napoli voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Napoli de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 25e minuut werd Lucas Leiva van Lazio met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lazio het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Napoli.

LIVE Napoli - Lazio 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne met assist van P. Zielinski Napoli 1-0
8' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Hysaj Napoli
10' Penalty gemist Lazio Penalty gemist C. Immobile Lazio
14' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Acerbi Lazio
19' Tweede gele kaart Napoli Tweede gele kaart voor E. Hysaj Napoli
22' Wissel Napoli Wissel S. Luperto voor S. Lobotka Napoli
25' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
25' Rode kaart Lazio Rode kaart voor Lucas Leiva Lazio
55' Wissel Lazio Wissel J. Correa voor F. Caicedo Lazio
67' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor J. Callejon Napoli
70' Wissel Lazio Wissel Patric voor S. Radu Lazio
76' Wissel Lazio Wissel Jony voor S. Lulic Lazio
77' Wissel Napoli Wissel F. Ruiz voor L. Insigne Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Lazio
Opstellingen Napoli - Lazio
De opstellingen van Napoli en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Lazio

Napoli en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Lazio in de Coppa Italia vond plaats op 8 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 2 keer wist de ploeg van Napoli te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Napoli. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.