Nabeschouwing Novara - Pisa (3-2) || Coppa Italia 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Novara het woensdag 5 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Pisa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Silvio Piola in Novara.

Via de Novara - Pisa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Novara - Pisa (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Novara en Pisa is onder leiding van scheidsrechter Lorenzo Illuzzi geëindigd in een 3-2 overwinning voor Novara. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Marconi, waarmee Pisa met 0-1 de leiding nam. Novara kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Peralta, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette D. Bove zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Novara de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Lisi de 2-2 maakte voor Pisa. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Novara dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Manconi de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lorenzo Illuzzi bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Novara.

LIVE Novara - Pisa 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Novara - Pisa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Pisa Doelpunt M. Marconi met assist van F. Lisi Pisa 0-1
22' Doelpunt Novara Doelpunt D. Peralta Novara 1-1
42' Gele kaart Novara Gele kaart voor D. Bove Novara
43' Gele kaart Pisa Gele kaart voor D. Di Quinzio Pisa
51' Gele kaart Pisa Gele kaart voor F. Buschiazzo Pisa
52' Wissel Pisa Wissel A. Masi voor F. Buschiazzo Pisa
53' Doelpunt Novara Doelpunt D. Bove Novara 2-1
56' Wissel Novara Wissel J. Manconi voor D. Cacia Novara
64' Wissel Pisa Wissel G. Masucci voor S. Birindelli Pisa
69' Wissel Novara Wissel T. Bianchi voor D. Peralta Novara
70' Gele kaart Novara Gele kaart voor A. Tartaglia Novara
71' Gele kaart Pisa Gele kaart voor M. Marin Pisa
72' Doelpunt Pisa Doelpunt F. Lisi Pisa 2-2
75' Gele kaart Pisa Gele kaart voor G. Masucci Pisa
78' Gele kaart Novara Gele kaart voor T. Bianchi Novara
83' Gele kaart Novara Gele kaart voor M. Chiosa Novara
83' Wissel Novara Wissel Nicolás Schiavi voor N. Fonseca Novara
86' Wissel Pisa Wissel D. Liotti voor A. Meroni Pisa
91' Doelpunt Novara Doelpunt J. Manconi Novara 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Novara - Pisa
Opstellingen Novara - Pisa
De opstellingen van Novara en Pisa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Novara gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Pisa zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Novara - Pisa

Novara en Pisa spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lorenzo Illuzzi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Novara en Pisa elkaar treffen in de Coppa Italia.