Nabeschouwing Pisa - Triestina (2-2) (5-3 na strafschoppen) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 29 juli 2018 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Pisa het zondag 29 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Triestina. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Garibaldi - Stadio Romeo Anconetani in Pisa.

Via de Pisa - Triestina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pisa - Triestina (2-2) (5-3 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Pisa en Triestina is onder leiding van scheidsrechter Matteo Marchetti geëindigd in een overwinning voor Pisa. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Pisa het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Bracaletti, waarmee Triestina met 0-1 de leiding nam. Pisa kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Moscardelli, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 96e minuut zette D. Moscardelli zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Pisa de leiding in de wedstrijd nam.

A. Bracaletti zette Triestina even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Matteo Marchetti toegekende penalty wist te benutten.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-3 score in het voordeel van Pisa, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Pisa - Triestina 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pisa - Triestina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Triestina Doelpunt A. Bracaletti Triestina 0-1
57' Wissel Triestina Wissel A. Procaccio voor M. Petrella Triestina
60' Wissel Pisa Wissel M. Negro voor G. Masucci Pisa
61' Doelpunt Pisa Doelpunt D. Moscardelli Pisa 1-1
70' Wissel Triestina Wissel D. Steffè voor M. Beccaro Triestina
81' Wissel Pisa Wissel G. Favale voor N. Izzillo Pisa
94' Wissel Triestina Wissel G. Formiconi voor L. Libutti Triestina
96' Doelpunt Pisa Doelpunt D. Moscardelli Pisa 2-1
99' Wissel Triestina Wissel R. Codromaz voor F. Maracchi Triestina
101' Wissel Pisa Wissel A. Meroni voor L. Bechini Pisa
106' Gele kaart Triestina Gele kaart voor A. Bracaletti Triestina
108' Penalty Triestina Penalty A. Bracaletti Triestina 2-2
114' Gele kaart Triestina Gele kaart voor D. Steffè Triestina
126' Gele kaart Pisa Gele kaart voor Pisa
1' Penalty gescoord in shootout Pisa Penalty gescoord in shootout Pisa 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Triestina Penalty gescoord in shootout Triestina 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Pisa Penalty gescoord in shootout Pisa 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Triestina Penalty gescoord in shootout Triestina 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Pisa Penalty gescoord in shootout Pisa 3-2
3' Penalty gescoord in shootout Triestina Penalty gescoord in shootout Triestina 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Pisa Penalty gescoord in shootout Pisa 4-3
4' Penalty gemist in shootout Triestina Penalty gemist in shootout Triestina
5' Penalty gescoord in shootout Pisa Penalty gescoord in shootout Pisa 5-3
Video hoogtepunten en samenvatting Pisa - Triestina
Opstellingen Pisa - Triestina

Voorbeschouwing Pisa - Triestina

Pisa en Triestina spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pisa en Triestina elkaar treffen in de Coppa Italia.