Nabeschouwing Robur Siena - Mantova (0-2) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 4 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Robur Siena het zondag 4 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mantova. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Robur Siena - Mantova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Robur Siena - Mantova (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Robur Siena en Mantova is onder leiding van scheidsrechter Michele Di Cairano geëindigd in een 0-2 overwinning voor Mantova. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Migliorelli in de 39e minuut, waardoor Robur Siena met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 40e minuut voor dat Mantova via L. Scotto op 0-1 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Mantova via een goal van F. Guccione in de 55e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 64e minuut werd C. Setola van Robur Siena met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Robur Siena het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Mantova.

LIVE Robur Siena - Mantova 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Robur Siena - Mantova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor Robur Siena
39' Rode kaart Robur Siena Rode kaart voor L. Migliorelli Robur Siena
40' Penalty Mantova Penalty L. Scotto Mantova 0-1
41' Wissel Robur Siena Wissel S. Oukhadda voor A. Cesarini Robur Siena
51' Wissel Mantova Wissel I. Koni voor Mascari Mantova
55' Doelpunt Mantova Doelpunt F. Guccione Mantova 0-2
55' Gele kaart Mantova Gele kaart voor Mantova
64' Rode kaart Robur Siena Rode kaart voor C. Setola Robur Siena
65' Wissel Robur Siena Wissel A. Varga voor M. Serrotti Robur Siena
71' Wissel Mantova Wissel V. Lisi voor F. Guccione Mantova
82' Wissel Robur Siena Wissel Ortolini voor A. Polidori Robur Siena
87' Wissel Mantova Wissel Marani voor G. DIglio Mantova
Video hoogtepunten en samenvatting Robur Siena - Mantova
Opstellingen Robur Siena - Mantova

Voorbeschouwing Robur Siena - Mantova

Robur Siena en Mantova spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michele Di Cairano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Robur Siena en Mantova elkaar treffen in de Coppa Italia.