Nabeschouwing Salernitana - Catanzaro (3-1) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Salernitana het zondag 11 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Catanzaro.

Via de Salernitana - Catanzaro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Catanzaro (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Salernitana en Catanzaro is onder leiding van scheidsrechter Luca Massimi geëindigd in een 3-1 overwinning voor Salernitana. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. S. Kiyine maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Salernitana vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Salernitana vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Giannetti op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Salernitana, waarmee N. Giannetti zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 79 minuten deed D. Mangni iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Catanzaro werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Catanzaro echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Salernitana.

LIVE Salernitana - Catanzaro 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Catanzaro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor F. Urso Catanzaro
22' Penalty Salernitana Penalty S. Kiyine Salernitana 1-0
42' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor M. Kanoute Catanzaro
44' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor A. Karo Salernitana
45' Doelpunt Salernitana Doelpunt N. Giannetti Salernitana 2-0
55' Wissel Catanzaro Wissel P. Pinna voor A. Signorini Catanzaro
62' Wissel Catanzaro Wissel D. Mangni voor M. Kanoute Catanzaro
72' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor P. Pinna Catanzaro
72' Wissel Salernitana Wissel J. Akpa Akpro voor F. Maistro Salernitana
73' Doelpunt Salernitana Doelpunt N. Giannetti Salernitana 3-0
77' Wissel Catanzaro Wissel A. Risolo voor C. De Risio Catanzaro
79' Doelpunt Catanzaro Doelpunt D. Mangni Catanzaro 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Catanzaro
Opstellingen Salernitana - Catanzaro
De opstellingen van Salernitana en Catanzaro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Salernitana - Catanzaro

Salernitana en Catanzaro spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salernitana en Catanzaro elkaar treffen in de Coppa Italia.