Nabeschouwing Sambenedettese - Sanremo (1-0) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 29 juli 2018 - 18:30 uur



In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Sambenedettese het zondag 29 juli 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sanremo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Riviera delle Palme in San Benedetto del Tronto.

Via de Sambenedettese - Sanremo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sambenedettese - Sanremo (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Sambenedettese en Sanremo is onder leiding van scheidsrechter Ilario Guida geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sambenedettese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door L. Gelonese, waarmee Sambenedettese met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sambenedettese dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sambenedettese uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Sambenedettese - Sanremo
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
8
6
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
113
114
Gevaarlijke aanvallen
83
62
Corners
8
1
LIVE Sambenedettese - Sanremo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sambenedettese - Sanremo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Gele kaart Sanremo Gele kaart voor D. Molino Sanremo
47' Doelpunt Sambenedettese Doelpunt L. Gelonese Sambenedettese 1-0
82' Gele kaart Sambenedettese Gele kaart voor Sambenedettese
Video hoogtepunten en samenvatting Sambenedettese - Sanremo
Opstellingen Sambenedettese - Sanremo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sambenedettese - Sanremo

Sambenedettese en Sanremo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ilario Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sambenedettese en Sanremo elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Sambenedettese 0
Winst Sanremo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sambenedettese - Sanremo Opstelling Sambenedettese Opstelling Sanremo Live Sambenedettese - Sanremo Live Sambenedettese - Sanremo kijken Sambenedettese - Sanremo kijken Live Sambenedettese - Sanremo stream Sambenedettese - Sanremo Fox Sports Nabeschouwing Sambenedettese - Sanremo Uitslag Sambenedettese - Sanremo Statistieken Sambenedettese - Sanremo Coppa Italia 2018/2019 Sambenedettese - Sanremo wedden Sambenedettese - Sanremo gokken Sambenedettese - Sanremo Unibet