Nabeschouwing Sassuolo - Catania (2-1) || Coppa Italia 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Sassuolo het woensdag 5 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Catania. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Catania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Catania (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Catania is onder leiding van scheidsrechter Antonio Rapuano geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Matri, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Catania kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Brodić, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette M. Locatelli zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sassuolo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Rapuano, waardoor Sassuolo een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sassuolo - Catania 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Catania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Matri Sassuolo 1-0
41' Doelpunt Catania Doelpunt F. Brodić Catania 1-1
52' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
59' Wissel Catania Wissel M. Biagianti voor G. Rizzo Catania
64' Wissel Sassuolo Wissel Pol Lirola voor F. Peluso Sassuolo
65' Wissel Sassuolo Wissel F. Di Francesco voor F. Đuričić Sassuolo
67' Wissel Catania Wissel K. Manneh voor M. Barišič Catania
76' Wissel Catania Wissel A. Marotta voor D. Curiale Catania
80' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Locatelli Sassuolo 2-1
84' Wissel Sassuolo Wissel M. Bourabia voor A. Matri Sassuolo
86' Gele kaart Catania Gele kaart voor T. Silvestri Catania
89' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor E. Brignola Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Catania
Opstellingen Sassuolo - Catania
De opstellingen van Sassuolo en Catania zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Catania zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Andrea Sottil
Voorbeschouwing Sassuolo - Catania

Sassuolo en Catania spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Rapuano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Catania in de Coppa Italia vond plaats op 18 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Catania. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Catania favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sassuolo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.