Nabeschouwing Spezia - SPAL (0-1) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 18:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Spezia het zondag 12 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - SPAL (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Davide Ghersini geëindigd in een 0-1 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 46e minuut dacht SPAL op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Väisänen. Helaas voor SPAL werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het A. Petagna die SPAL op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. A. De Francesco dacht na 56 minuten te scoren voor Spezia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor SPAL uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Spezia - SPAL
LIVE Spezia - SPAL 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Lazzari SPAL
37' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Vicari SPAL
46' Doelpunt SPAL Doelpunt S. Väisänen met assist van F. Vicari SPAL
46' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Petagna SPAL 0-1
56' Doelpunt Spezia Doelpunt A. De Francesco met assist van L. Mora Spezia
71' Gele kaart Spezia Gele kaart voor A. Paloschi A. Petagna Spezia
74' Gele kaart SPAL Gele kaart voor L. Vignali N. Pierini SPAL
82' Gele kaart Spezia Gele kaart voor M. Crimi M. Ricci Spezia
84' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Costa M. Vitale SPAL
84' Gele kaart Spezia Gele kaart voor Everton Luiz Spezia
85' Gele kaart Spezia Gele kaart voor A. De Francesco Spezia
93' Gele kaart Spezia Gele kaart voor M. Crimi Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - SPAL
Opstellingen Spezia - SPAL
De opstellingen van Spezia en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spezia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach
Wissels Spezia
Coach Renzo Demeulenaere
Wissels SPAL
Voorbeschouwing Spezia - SPAL

Spezia en SPAL spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Ghersini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spezia en SPAL elkaar treffen in de Coppa Italia.