Nabeschouwing Ternana - Pontedera (1-1) (4-2 na strafschoppen) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 29 juli 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Ternana het zondag 29 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Pontedera. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Libero Liberati in Terni.

Via de Ternana - Pontedera live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ternana - Pontedera (1-1) (4-2 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Ternana en Pontedera is onder leiding van scheidsrechter Giacomo Camplone geëindigd in een overwinning voor Ternana. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Ternana het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door N. La Vigna, waarmee Pontedera met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Vantaggiato in de 28e minuut zorgde er even later voor dat Ternana weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van Ternana, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Ternana - Pontedera 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ternana - Pontedera teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Pontedera Doelpunt N. La Vigna Pontedera 0-1
28' Penalty Ternana Penalty D. Vantaggiato Ternana 1-1
104' Gele kaart Ternana Gele kaart voor Ternana
1' Penalty gescoord in shootout Pontedera Penalty gescoord in shootout Pontedera 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Ternana Penalty gescoord in shootout Ternana 1-1
2' Penalty gemist in shootout Pontedera Penalty gemist in shootout Pontedera
2' Penalty gescoord in shootout Ternana Penalty gescoord in shootout Ternana 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Pontedera Penalty gescoord in shootout Pontedera 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Ternana Penalty gescoord in shootout Ternana 3-2
4' Penalty gemist in shootout Pontedera Penalty gemist in shootout Pontedera
4' Penalty gescoord in shootout Ternana Penalty gescoord in shootout Ternana 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ternana - Pontedera
Opstellingen Ternana - Pontedera

Voorbeschouwing Ternana - Pontedera

Ternana en Pontedera spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giacomo Camplone en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ternana en Pontedera elkaar treffen in de Coppa Italia.