Nabeschouwing Torino - Südtirol (2-0) || Coppa Italia 2018/2019

Donderdag 6 december 2018 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Torino het donderdag 6 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Südtirol. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Südtirol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Südtirol (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Torino en Südtirol is onder leiding van scheidsrechter Daniele Minelli geëindigd in een 2-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door R. Soriano, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Edera op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Torino.

LIVE Torino - Südtirol 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Südtirol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Torino Doelpunt R. Soriano met assist van S. Zaza Torino 1-0
43' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor R. Costantino Südtirol
53' Wissel Südtirol Wissel G. Turchetta voor M. Procopio Südtirol
59' Wissel Torino Wissel S. Meïté voor D. Baselli Torino
66' Gele kaart Torino Gele kaart voor R. Soriano Torino
67' Wissel Südtirol Wissel T. Morosini voor H. Fink Südtirol
72' Wissel Torino Wissel O. Aina voor R. Soriano Torino
80' Wissel Torino Wissel T. Rincón voor V. Parigini Torino
81' Doelpunt Torino Doelpunt S. Edera met assist van Álex Berenguer Torino 2-0
84' Wissel Südtirol Wissel S. Antezza voor S. Mazzocchi Südtirol
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Südtirol
Opstellingen Torino - Südtirol
De opstellingen van Torino en Südtirol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Südtirol zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Paolo Zanetti
Voorbeschouwing Torino - Südtirol

Torino en Südtirol spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Minelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Südtirol elkaar treffen in de Coppa Italia.