Nabeschouwing Udinese - Südtirol (3-1) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Udinese het zondag 18 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Südtirol. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Südtirol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Südtirol (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Udinese en Südtirol is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Aureliano geëindigd in een 3-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door K. Lasagna, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Südtirol kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Morosini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette R. Mandragora zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Udinese de leiding in de wedstrijd nam.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Udinese vergroot nadat R. Mandragora de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Udinese.

LIVE Udinese - Südtirol 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Südtirol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Lasagna Udinese 1-0
62' Wissel Südtirol Wissel M. Petrella voor D. Casiraghi Südtirol
66' Doelpunt Südtirol Doelpunt T. Morosini Südtirol 1-1
69' Wissel Udinese Wissel R. Becao voor S. Fofana Udinese
69' Wissel Udinese Wissel I. Nestorovski voor I. Pussetto Udinese
70' Doelpunt Udinese Doelpunt R. Mandragora Udinese 2-1
76' Wissel Südtirol Wissel M. Rover voor G. Turchetta Südtirol
84' Wissel Südtirol Wissel N. Romero voor M. Ierardi Südtirol
89' Doelpunt Udinese Doelpunt R. Mandragora Udinese 3-1
89' Wissel Udinese Wissel A. Barak voor R. De Paul Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Südtirol
Opstellingen Udinese - Südtirol
De opstellingen van Udinese en Südtirol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Udinese - Südtirol

Udinese en Südtirol spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Südtirol elkaar treffen in de Coppa Italia.