Nabeschouwing Venezia - Catania (2-1) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Venezia het zondag 11 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Catania. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Catania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Catania (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Venezia en Catania is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 2-1 overwinning voor Venezia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Venezia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van F. Zuculini. Catania kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Silvestri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette M. Aramu zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Venezia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Piero Giacomelli, waardoor Venezia een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Venezia - Catania 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Catania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Venezia Doelpunt F. Zuculini Venezia 1-0
24' Gele kaart Catania Gele kaart voor J. DallOglio Catania
32' Wissel Venezia Wissel L. Fiordilino voor A. Vacca Venezia
41' Doelpunt Catania Doelpunt T. Silvestri Catania 1-1
43' Gele kaart Venezia Gele kaart voor Y. Maleh Venezia
54' Wissel Catania Wissel A. Mazzarani voor J. DallOglio Catania
56' Doelpunt Venezia Doelpunt M. Aramu Venezia 2-1
70' Wissel Venezia Wissel H. St.Clair voor F. Zuculini Venezia
78' Wissel Catania Wissel M. Di Piazza voor D. Curiale Catania
82' Wissel Venezia Wissel P. Ceccaroni voor Y. Maleh Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Catania
Opstellingen Venezia - Catania
De opstellingen van Venezia en Catania zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Venezia - Catania

Venezia en Catania spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Venezia en Catania elkaar treffen in de Coppa Italia.