Nabeschouwing Virtus Entella - Robur Siena (3-0) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Virtus Entella het zondag 5 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Robur Siena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Chiavari in Chiavari.

Via de Virtus Entella - Robur Siena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Virtus Entella - Robur Siena (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Virtus Entella en Robur Siena is onder leiding van scheidsrechter Fabio Piscopo geëindigd in een 3-0 overwinning voor Virtus Entella. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door F. Belli, waarmee Virtus Entella met 1-0 de leiding nam. Virtus Entella vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Petrović op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Virtus Entella, waarmee M. Di Paola zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fabio Piscopo, waardoor Virtus Entella een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Virtus Entella - Robur Siena 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Virtus Entella - Robur Siena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor Robur Siena
19' Doelpunt Virtus Entella Doelpunt F. Belli Virtus Entella 1-0
22' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor Robur Siena
32' Doelpunt Virtus Entella Doelpunt T. Petrović Virtus Entella 2-0
36' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor Robur Siena
41' Gele kaart Virtus Entella Gele kaart voor Virtus Entella
60' Doelpunt Virtus Entella Doelpunt M. Di Paola Virtus Entella 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Virtus Entella - Robur Siena
Opstellingen Virtus Entella - Robur Siena

Voorbeschouwing Virtus Entella - Robur Siena

Virtus Entella en Robur Siena spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Piscopo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Virtus Entella en Robur Siena elkaar treffen in de Coppa Italia.