Nabeschouwing Napoli - Spezia (4-2) || Coppa Italia 2020/2021

Donderdag 28 januari 2021 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Napoli het donderdag 28 januari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Spezia (4-2)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 4-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Napoli kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van K. Koulibaly. Napoli vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Lozano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Napoli, waarmee M. Politano zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Napoli geen gas terug, waardoor in de 40e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van E. Elmas. Na 70 minuten wist Spezia eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van E. Gyasi bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 73e minuut en kwam op naam te staan van Spezia speler G. Acampora, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Francesco Fourneau en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Napoli.

LIVE Napoli - Spezia 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Napoli Doelpunt K. Koulibaly met assist van E. Hysaj Napoli 1-0
10' Gele kaart Napoli Gele kaart voor H. Lozano Napoli
20' Doelpunt Napoli Doelpunt H. Lozano met assist van D. Demme Napoli 2-0
30' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Politano met assist van P. Zielinski Napoli 3-0
40' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Elmas met assist van L. Insigne Napoli 4-0
46' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor H. Lozano Napoli
46' Wissel Spezia Wissel S. Bastoni voor C. DellOrco Spezia
46' Wissel Spezia Wissel K. Agudelo voor A. Galabinov Spezia
46' Wissel Spezia Wissel Leo Sena voor N. Estevez Spezia
61' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rui Napoli
69' Wissel Napoli Wissel V. Osimhen voor E. Elmas Napoli
69' Wissel Napoli Wissel S. Lobotka voor P. Zielinski Napoli
70' Doelpunt Spezia Doelpunt E. Gyasi met assist van G. Acampora Spezia 4-1
73' Doelpunt Spezia Doelpunt G. Acampora met assist van Leo Sena Spezia 4-2
74' Wissel Spezia Wissel J. Ramos voor L. Vignali Spezia
74' Wissel Spezia Wissel D. Farias voor E. Gyasi Spezia
88' Wissel Napoli Wissel G. Di Lorenzo voor M. Politano Napoli
88' Wissel Napoli Wissel T. Bakayoko voor D. Mertens Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Spezia
Opstellingen Napoli - Spezia
De opstellingen van Napoli en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spezia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Spezia

Napoli en Spezia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Spezia in de Coppa Italia vond plaats op 10 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Spezia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.