Nabeschouwing Hellas Verona - Catanzaro (3-0) || Coppa Italia 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Hellas Verona het zaterdag 14 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Catanzaro. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Catanzaro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Catanzaro (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Hellas Verona en Catanzaro is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door K. Gunter, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van P. Fazio zorgde ervoor dat Hellas Verona op 2-0 kwam te staan in de 33e minuut. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Hellas Verona, waarmee D. Lazovic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Hellas Verona gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Pairetto, waardoor Hellas Verona een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Hellas Verona - Catanzaro 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Catanzaro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
23' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt K. Gunter met assist van M. Veloso Hellas Verona 1-0
33' Eigen doelpunt Hellas Verona Eigen doelpunt P. Fazio Hellas Verona 2-0
42' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt D. Lazovic Hellas Verona 3-0
46' Wissel Catanzaro Wissel A. Porcino voor R. Gatti Catanzaro
46' Wissel Catanzaro Wissel L. Verna voor F. Bombagi Catanzaro
68' Wissel Hellas Verona Wissel M. Hongla voor A. Tameze Hellas Verona
68' Wissel Hellas Verona Wissel G. Magnani voor K. Gunter Hellas Verona
68' Wissel Catanzaro Wissel E. Bearzotti voor G. Rolando Catanzaro
68' Wissel Hellas Verona Wissel N. Casale voor A. Barak Hellas Verona
78' Wissel Hellas Verona Wissel S. Di Carmine voor N. Kalinic Hellas Verona
78' Wissel Hellas Verona Wissel I. Ilic voor M. Cancellieri Hellas Verona
88' Wissel Catanzaro Wissel A. Risolo voor A. Cinelli Catanzaro
88' Wissel Catanzaro Wissel E. Schimmenti voor M. Carlini Catanzaro
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Catanzaro
Opstellingen Hellas Verona - Catanzaro
De opstellingen van Hellas Verona en Catanzaro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Catanzaro zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Hellas Verona - Catanzaro

Hellas Verona en Catanzaro spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hellas Verona en Catanzaro elkaar treffen in de Coppa Italia.