Nabeschouwing Juventus - Sampdoria (4-1) || Coppa Italia 2021/2022

Dinsdag 18 januari 2022 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Juventus het dinsdag 18 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Sampdoria (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 4-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Cuadrado, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Rugani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Sampdoria de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Conti.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Juventus vergroot nadat P. Dybala de 3-1 wist te scoren. In de 77e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Juventus speler A. Morata.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Francesco Fourneau en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Juventus.

LIVE Juventus - Sampdoria 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Juventus Doelpunt J. Cuadrado Juventus 1-0
27' VAR: Afgekeurd doelpunt Á. Morata Martín Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Á. Morata Martín Juventus
52' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Rugani met assist van Arthur Juventus 2-0
62' Wissel Juventus Wissel G. Chiellini voor Danilo Juventus
62' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor D. Kulusevski Juventus
63' Doelpunt Sampdoria Doelpunt A. Conti met assist van T. Augello Sampdoria 2-1
64' Wissel Sampdoria Wissel R. Vieira voor M. Thorsby Sampdoria
64' Wissel Sampdoria Wissel A. Candreva voor A. Conti Sampdoria
64' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor E. Torregrossa Sampdoria
67' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van M. Locatelli Juventus 3-1
74' Wissel Juventus Wissel M. Ake voor J. Cuadrado Juventus
74' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor Arthur Juventus
77' Penalty Juventus Penalty A. Morata Juventus 4-1
79' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
79' Wissel Juventus Wissel Kaio Jorge voor A. Morata Juventus
81' Wissel Sampdoria Wissel R. Dragusin voor T. Augello Sampdoria
85' Wissel Sampdoria Wissel R. Ciervo voor F. Caputo Sampdoria
85' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor T. Rincon Sampdoria
88' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor R. Vieira Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Sampdoria
Opstellingen Juventus - Sampdoria
De opstellingen van Juventus en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Sampdoria

Juventus en Sampdoria spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juventus en Sampdoria elkaar treffen in de Coppa Italia.