Nabeschouwing Lazio - Udinese (1-0) || Coppa Italia 2021/2022

Dinsdag 18 januari 2022 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Lazio het dinsdag 18 januari 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Udinese (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Lazio en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Daniele Minelli geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 106e minuut door C. Immobile, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Minelli, waardoor Lazio de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Lazio - Udinese 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Becao Udinese
42' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Zeegelaar Udinese
46' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor Lucas Leiva Lazio
46' Wissel Lazio Wissel R. Moro voor M. Zaccagni Lazio
48' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Pussetto Udinese
52' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Luiz Felipe Lazio
59' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Sarri Lazio
63' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
67' Wissel Udinese Wissel Beto voor I. Success Udinese
71' Wissel Lazio Wissel C. Immobile voor V. Muriqi Lazio
77' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor M. Jajalo Udinese
78' Gele kaart Lazio Gele kaart voor D. Cataldi Lazio
80' Wissel Lazio Wissel E. Hysaj voor A. Marusic Lazio
91' Wissel Udinese Wissel J. Makengo voor Walace Udinese
97' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Anderson Lazio
101' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Perez Udinese
103' Wissel Lazio Wissel L. Romero voor F. Anderson Lazio
106' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van D. Cataldi Lazio 1-0
109' Wissel Udinese Wissel B. Nuytinck voor N. Perez Udinese
109' Wissel Udinese Wissel I. Nestorovski voor I. Pussetto Udinese
110' Gele kaart Udinese Gele kaart voor B. Soppy Udinese
110' Gele kaart Lazio Gele kaart voor E. Hysaj Lazio
115' Wissel Lazio Wissel D. Vavro voor Patric Lazio
117' Gele kaart Udinese Gele kaart voor T. Arslan Udinese
118' Gele kaart Lazio Gele kaart voor R. Moro Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Udinese
Opstellingen Lazio - Udinese
De opstellingen van Lazio en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Udinese

Lazio en Udinese spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Minelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Udinese in de Coppa Italia vond plaats op 17 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.