Nabeschouwing Sampdoria - Torino (2-1) || Coppa Italia 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Sampdoria het donderdag 16 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Torino (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Sampdoria en Torino is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. F. Quagliarella maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sampdoria vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van R. Mandragora in de 54e minuut zorgde er even later voor dat Torino weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 60e minuut zette V. Verre zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sampdoria de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Piccinini, waardoor Sampdoria een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sampdoria - Torino 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty Sampdoria Penalty F. Quagliarella Sampdoria 1-0
37' Gele kaart Torino Gele kaart voor I. Juric Torino
46' Wissel Sampdoria Wissel A. Silva voor M. Thorsby Sampdoria
52' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Chabot Sampdoria
54' Penalty Torino Penalty R. Mandragora Torino 1-1
59' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Buongiorno Torino
60' Doelpunt Sampdoria Doelpunt V. Verre met assist van R. Ciervo Sampdoria 2-1
61' Wissel Torino Wissel M. Warming voor K. Linetty Torino
64' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor R. Ciervo Sampdoria
69' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor N. Murru Sampdoria
70' Wissel Sampdoria Wissel A. Candreva voor R. Ciervo Sampdoria
70' Wissel Sampdoria Wissel O. Colley voor J. Chabot Sampdoria
70' Wissel Torino Wissel M. Pjaca voor J. Brekalo Torino
70' Wissel Torino Wissel R. Rodriguez voor A. Buongiorno Torino
71' Wissel Sampdoria Wissel F. Caputo voor F. Quagliarella Sampdoria
80' Wissel Torino Wissel B. L. Kone voor R. Mandragora Torino
80' Wissel Torino Wissel D. Praet voor O. Aina Torino
81' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor V. Verre Sampdoria
88' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor K. Askildsen Sampdoria
94' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Silva Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Torino
Opstellingen Sampdoria - Torino
De opstellingen van Sampdoria en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Torino

Sampdoria en Torino spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Torino elkaar treffen in de Coppa Italia.