Nabeschouwing Sassuolo - Cagliari (1-0) || Coppa Italia 2021/2022

Woensdag 19 januari 2022 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Sassuolo het woensdag 19 januari 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Cagliari (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Matteo Marchetti geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Harroui, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sassuolo.

LIVE Sassuolo - Cagliari 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Harroui met assist van Rogerio Sassuolo 1-0
46' Wissel Sassuolo Wissel M. Lopez voor F. Magnanelli Sassuolo
46' Wissel Cagliari Wissel E. Goldaniga voor G. Altare Cagliari
53' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Obert Cagliari
61' VAR: Afgekeurd doelpunt L. Pavoletti Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel L. Pavoletti Cagliari
68' Wissel Cagliari Wissel G. Pereiro voor L. Gagliano Cagliari
69' Wissel Sassuolo Wissel D. Frattesi voor G. Scamacca Sassuolo
74' Wissel Sassuolo Wissel F. Peluso voor G. Kyriakopoulos Sassuolo
78' Wissel Cagliari Wissel J. Desogus voor C. Kourfalidis Cagliari
86' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. M. Ferrari Sassuolo
87' Wissel Cagliari Wissel N. Cavuoti voor R. Ladinetti Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Cagliari
Opstellingen Sassuolo - Cagliari
De opstellingen van Sassuolo en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Walter Mazzarri
Voorbeschouwing Sassuolo - Cagliari

Sassuolo en Cagliari spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Cagliari in de Coppa Italia vond plaats op 3 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sassuolo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.