Nabeschouwing Südtirol - FeralpiSalò (1-3) || Coppa Italia 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Südtirol het zaterdag 30 juli 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen FeralpiSalò. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marco Druso in Bozen.

Via de Südtirol - FeralpiSalò live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Südtirol - FeralpiSalò (1-3)

Het Coppa Italia duel tussen Südtirol en FeralpiSalò is onder leiding van scheidsrechter Luca Zufferli geëindigd in een 1-3 overwinning voor FeralpiSalò. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door L. Siligardi, waarmee FeralpiSalò met 0-1 de leiding nam. FeralpiSalò vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Siligardi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van FeralpiSalò, waarmee I. Cernigoi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 56 minuten deed D. Voltan iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Südtirol werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Südtirol echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FeralpiSalò.

LIVE Südtirol - FeralpiSalò 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Südtirol - FeralpiSalò teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt FeralpiSalò Doelpunt L. Siligardi FeralpiSalò 0-1
39' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor Südtirol
44' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor G. Zaro Südtirol
49' Doelpunt FeralpiSalò Doelpunt L. Siligardi FeralpiSalò 0-2
52' Doelpunt FeralpiSalò Doelpunt I. Cernigoi FeralpiSalò 0-3
56' Doelpunt Südtirol Doelpunt D. Voltan Südtirol 1-3
79' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor FeralpiSalò
Video hoogtepunten en samenvatting Südtirol - FeralpiSalò
Opstellingen Südtirol - FeralpiSalò
De opstellingen van Südtirol en FeralpiSalò zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Südtirol gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FeralpiSalò zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Coach Lamberto Zauli
Formatie 4-3-1-2
Coach Stefano Vecchi
Voorbeschouwing Südtirol - FeralpiSalò

Südtirol en FeralpiSalò spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Zufferli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Südtirol en FeralpiSalò elkaar treffen in de Coppa Italia.