Nabeschouwing Torino - Cittadella (4-0) || Coppa Italia 2022/2023

Dinsdag 18 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Torino het dinsdag 18 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cittadella. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Cittadella live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Cittadella (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Torino en Cittadella is onder leiding van scheidsrechter Ivano Pezzuto geëindigd in een 4-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door N. Radonjic, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Pellegri op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Torino, waarmee P. Schuurs zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Torino in de 80e minuut, nadat D. Zima de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Torino.

LIVE Torino - Cittadella 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Cittadella teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Torino Doelpunt N. Radonjic met assist van N. Vlasic Torino 1-0
37' Wissel Cittadella Wissel D. Donnarumma voor G. Felicioli Cittadella
39' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor A. Danzi Cittadella
46' Wissel Cittadella Wissel G. Beretta voor M. Tounkara Cittadella
46' Wissel Cittadella Wissel I. Lores voor C. Embalo Cittadella
55' Doelpunt Torino Doelpunt P. Pellegri Torino 2-0
62' Wissel Torino Wissel Y. Karamoh voor N. Radonjic Torino
62' Wissel Cittadella Wissel V. Mastrantonio voor N. Pavan Cittadella
73' Wissel Torino Wissel M. Adopo voor S. Ricci Torino
73' Wissel Torino Wissel V. Lazaro voor W. Singo Torino
73' Wissel Torino Wissel D. Seck voor P. Pellegri Torino
76' Doelpunt Torino Doelpunt P. Schuurs met assist van M. Vojvoda Torino 3-0
76' Wissel Cittadella Wissel A. Mattioli voor T. Cassandro Cittadella
80' Doelpunt Torino Doelpunt D. Zima met assist van M. Adopo Torino 4-0
81' Wissel Torino Wissel M. Garbett voor N. Vlasic Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Cittadella
Opstellingen Torino - Cittadella
De opstellingen van Torino en Cittadella zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Cittadella zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Cittadella

Torino en Cittadella spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivano Pezzuto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Cittadella elkaar treffen in de Coppa Italia.