Nabeschouwing FeralpiSalò - Vicenza (2-1) || Coppa Italia 2023/2024

Zondag 6 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Coppa Italia 2023/2024 neemt FeralpiSalò het zondag 6 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vicenza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Lino Turina in Salò.

Via de FeralpiSalò - Vicenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FeralpiSalò - Vicenza (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen FeralpiSalò en Vicenza is onder leiding van scheidsrechter Marco Monaldi geëindigd in een 2-1 overwinning voor FeralpiSalò. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken FeralpiSalò - Vicenza
Goals
2
1
LIVE FeralpiSalò - Vicenza 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FeralpiSalò - Vicenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting FeralpiSalò - Vicenza
Opstellingen FeralpiSalò - Vicenza

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FeralpiSalò - Vicenza

FeralpiSalò en Vicenza spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Monaldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FeralpiSalò en Vicenza in de Coppa Italia vond plaats op 4 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vicenza. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Vicenza favoriet. 1 keer wist de ploeg van FeralpiSalò te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FeralpiSalò. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FeralpiSalò 0
Winst Vicenza 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FeralpiSalò - Vicenza Opstelling FeralpiSalò Opstelling Vicenza Live FeralpiSalò - Vicenza Live FeralpiSalò - Vicenza kijken FeralpiSalò - Vicenza kijken Live FeralpiSalò - Vicenza stream FeralpiSalò - Vicenza Fox Sports Nabeschouwing FeralpiSalò - Vicenza Uitslag FeralpiSalò - Vicenza Statistieken FeralpiSalò - Vicenza Coppa Italia 2023/2024 FeralpiSalò - Vicenza wedden FeralpiSalò - Vicenza gokken FeralpiSalò - Vicenza Unibet