Nabeschouwing Frosinone - Pisa (1-0) || Coppa Italia 2023/2024

Vrijdag 11 augustus 2023 - 17:45 uurIn de Coppa Italia 2023/2024 neemt Frosinone het vrijdag 11 augustus 2023 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Pisa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Pisa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Pisa (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Frosinone en Pisa is onder leiding van scheidsrechter Davide Ghersini geëindigd in een 1-0 overwinning voor Frosinone. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - Pisa
Goals
1
0
LIVE Frosinone - Pisa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Pisa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Pisa
Opstellingen Frosinone - Pisa

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Frosinone - Pisa

Frosinone en Pisa spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Ghersini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Frosinone en Pisa in de Coppa Italia vond plaats op 6 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Frosinone. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Frosinone favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Pisa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Frosinone 1
Winst Pisa 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Frosinone - Pisa Opstelling Frosinone Opstelling Pisa Live Frosinone - Pisa Live Frosinone - Pisa kijken Frosinone - Pisa kijken Live Frosinone - Pisa stream Frosinone - Pisa Fox Sports Nabeschouwing Frosinone - Pisa Uitslag Frosinone - Pisa Statistieken Frosinone - Pisa Coppa Italia 2023/2024 Frosinone - Pisa wedden Frosinone - Pisa gokken Frosinone - Pisa Unibet