Nabeschouwing Genoa - Modena (4-3) || Coppa Italia 2023/2024

Vrijdag 11 augustus 2023 - 21:00 uurIn de Coppa Italia 2023/2024 neemt Genoa het vrijdag 11 augustus 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Modena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Modena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Modena (4-3)

Het Coppa Italia duel tussen Genoa en Modena is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Aureliano geëindigd in een 4-3 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Modena
Goals
4
3
LIVE Genoa - Modena 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Modena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Modena
Opstellingen Genoa - Modena

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Genoa - Modena

Genoa en Modena spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Modena in de Coppa Italia vond plaats op 26 augustus 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Modena slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Genoa 1
Winst Modena 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Genoa - Modena Opstelling Genoa Opstelling Modena Live Genoa - Modena Live Genoa - Modena kijken Genoa - Modena kijken Live Genoa - Modena stream Genoa - Modena Fox Sports Nabeschouwing Genoa - Modena Uitslag Genoa - Modena Statistieken Genoa - Modena Coppa Italia 2023/2024 Genoa - Modena wedden Genoa - Modena gokken Genoa - Modena Unibet