Nabeschouwing Torino - Frosinone (1-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2023/2024

Donderdag 2 november 2023 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Torino het donderdag 2 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Frosinone (1-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Torino en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 1-2 overwinning voor Frosinone. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Frosinone dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Frosinone kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Arijon Ibrahimović. Torino kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van David Zima, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 98e minuut zette Reinier zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Frosinone de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Francesco Fourneau af en was het Frosinone die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Torino - Frosinone 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Frosinone Doelpunt Arijon Ibrahimović Frosinone 0-1
31' Doelpunt Torino Doelpunt David Zima met assist van Gvidas Gineitis Torino 1-1
53' Wissel Torino Wissel Raoul Bellanova voor Valentino Lazaro Torino
61' Wissel Frosinone Wissel Riccardo Marchizza voor Giorgi Kvernadze Frosinone
61' Wissel Frosinone Wissel Matías Soulé voor Marco Brescianini Frosinone
67' Wissel Torino Wissel Ivan Ilic voor Adrien Tamèze Torino
67' Wissel Torino Wissel Nikola Vlasic voor Karol Linetty Torino
74' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Arijon Ibrahimović Frosinone
78' Wissel Frosinone Wissel Reinier voor Arijon Ibrahimović Frosinone
78' Wissel Frosinone Wissel Enzo Barrenechea voor Mehdi Bourabia Frosinone
79' Wissel Torino Wissel Yann Karamoh voor Duván Zapata Torino
79' Wissel Torino Wissel Pietro Pellegri voor Antonio Sanabria Torino
90' Wissel Frosinone Wissel Kaio Jorge voor Walid Cheddira Frosinone
90' Wissel Frosinone Wissel Karlo Lulic  voor Luca Mazzitelli Frosinone
90' Wissel Torino Wissel Demba Seck  voor Pietro Pellegri Torino
94' Demba Seck  Torino
98' Doelpunt Frosinone Doelpunt Reinier met assist van Kaio Jorge Frosinone 1-2
109' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Matías Soulé Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Frosinone
Opstellingen Torino - Frosinone
De opstellingen van Torino en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Frosinone

Torino en Frosinone spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Frosinone elkaar treffen in de Coppa Italia.