Nabeschouwing Lierse - Tournai (4-1) || Croky Cup 2010/2011

Woensdag 10 november 2010 - 18:30 uur

In de Croky Cup 2010/2011 neemt Lierse het woensdag 10 november 2010 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Tournai.

Via de Lierse - Tournai live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - Tournai (4-1)

Het Croky Cup duel tussen Lierse en Tournai is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Lierse. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Radzinski. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Lierse dat via Mohamed El-Gabbas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 33e minuut kreeg P. Barul van Tournai voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Tournai de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 63e minuut scoorde Lierse via P. Kovács, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist Lierse via Mohamed El-Gabbas de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 87e minuut scoorde D. Duquesnoy namens Tournai. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lierse - Tournai
4
1
LIVE Lierse - Tournai 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - Tournai teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Tournai Gele kaart voor A. Motte Tournai
18' Doelpunt Lierse Doelpunt T. Radzinski Lierse
23' Wissel Tournai Wissel M. Slaiki voor F. Delbeeke Tournai
26' Gele kaart Tournai Gele kaart voor P. Barul Tournai
31' Doelpunt Lierse Doelpunt Mohamed El-Gabbas Lierse
33' Tweede gele kaart Tournai Tweede gele kaart voor P. Barul Tournai
44' Gele kaart Tournai Gele kaart voor M. Nicoise Tournai
45' Gele kaart Tournai Gele kaart voor S. Dorizon Tournai
46' Wissel Tournai Wissel A. Greco voor G. Thulier Tournai
53' Gele kaart Tournai Gele kaart voor D. Duquesnoy Tournai
60' Wissel Lierse Wissel P. Kovács voor D. Claasen Lierse
63' Doelpunt Lierse Doelpunt P. Kovács Lierse
65' Wissel Lierse Wissel J. Cavens voor T. Radzinski Lierse
70' Doelpunt Lierse Doelpunt Mohamed El-Gabbas Lierse
75' Wissel Lierse Wissel M. Notari voor F. Frans Lierse
87' Doelpunt Tournai Doelpunt D. Duquesnoy Tournai