Nabeschouwing Lierse - Westerlo (2-3) || Croky Cup 2010/2011

Woensdag 2 maart 2011 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2010/2011 neemt Lierse het woensdag 2 maart 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Westerlo.

Via de Lierse - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - Westerlo (2-3)

Het Croky Cup duel tussen Lierse en Westerlo is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Sonck. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Westerlo dat via S. De Petter dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Paulo Henrique dacht na 60 minuten te scoren voor Westerlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Westerlo via D. Dekelver, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Lierse via J. Cavens de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lierse - Westerlo
2
3
LIVE Lierse - Westerlo 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Lierse Gele kaart voor L. Davids Lierse
25' Gele kaart Lierse Gele kaart voor G. Thiebaut Lierse
28' Doelpunt Lierse Doelpunt W. Sonck Lierse
32' Doelpunt Westerlo Doelpunt S. De Petter Westerlo
46' Wissel Westerlo Wissel C. Brüls voor N. Annab Westerlo
60' Doelpunt Westerlo Doelpunt Paulo Henrique Westerlo
62' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor D. Dekelver Westerlo
69' Doelpunt Westerlo Doelpunt D. Dekelver Westerlo
75' Wissel Westerlo Wissel J. Van Hout voor W. Corstjens Westerlo
76' Wissel Lierse Wissel T. Radzinski voor G. Thiebaut Lierse
82' Doelpunt Lierse Doelpunt J. Cavens Lierse
83' Wissel Lierse Wissel P. Kovács voor S. Gaxa Lierse
88' Wissel Lierse Wissel Mohamed Abdel Wahed voor D. Claasen Lierse
90' Wissel Westerlo Wissel M. Adams voor D. Dekelver Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse - Westerlo
Opstellingen Lierse - Westerlo

Voorbeschouwing Lierse - Westerlo

Lierse en Westerlo spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Lierse en Westerlo in de Croky Cup vond plaats op 26 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lierse als Westerlo wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.