Nabeschouwing Anderlecht - Rupel Boom (1-2) || Croky Cup 2011/2012

Woensdag 26 oktober 2011 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2011/2012 neemt Anderlecht het woensdag 26 oktober 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rupel Boom.

Via de Anderlecht - Rupel Boom live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Rupel Boom (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Anderlecht en Rupel Boom is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rupel Boom. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 32e minuut dacht Rupel Boom op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Beyens. Helaas voor Rupel Boom werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Rupel Boom dat via J. Mertens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Praet dacht na 89 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Rupel Boom
1
2
LIVE Anderlecht - Rupel Boom 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Rupel Boom teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Wissel Anderlecht Wissel O. Iakovenko voor R. Vargas Anderlecht
32' Doelpunt Rupel Boom Doelpunt B. Beyens Rupel Boom
61' Wissel Anderlecht Wissel Reynaldo voor Kanu Anderlecht
64' Wissel Rupel Boom Wissel N. Van Der Westerlaken voor D. Ventose Rupel Boom
69' Wissel Anderlecht Wissel N. Kabasele voor Diogo Bittencourt Anderlecht
82' Doelpunt Rupel Boom Doelpunt J. Mertens Rupel Boom
86' Wissel Rupel Boom Wissel J. Agbo voor J. Mertens Rupel Boom
89' Doelpunt Anderlecht Doelpunt D. Praet Anderlecht
92' Wissel Rupel Boom Wissel T. Nicot voor T. Pietermaat Rupel Boom