Nabeschouwing Waasland-Beveren - Mandel United (1-2) || Croky Cup 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Waasland-Beveren het dinsdag 25 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mandel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Mandel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Mandel United (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Waasland-Beveren en Mandel United is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mandel United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door T. Raes, waarmee Mandel United met 0-1 de leiding nam. Mandel United vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. de Oliviera op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut wist Waasland-Beveren de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Sahlquist. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Waasland-Beveren kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lothar D'hondt, waardoor Mandel United een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Mandel United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Mandel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Mandel United Doelpunt T. Raes Mandel United 0-1
38' Doelpunt Mandel United Doelpunt D. de Oliviera Mandel United 0-2
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel K. Lulić voor F. Vanzo Waasland-Beveren
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Schryvers voor A. Gamboa Waasland-Beveren
57' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Vellios voor B. Djihad Waasland-Beveren
65' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Waasland-Beveren
69' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt T. Sahlquist Waasland-Beveren 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Mandel United
Opstellingen Waasland-Beveren - Mandel United

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Mandel United

Waasland-Beveren en Mandel United spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Waasland-Beveren en Mandel United elkaar treffen in de Croky Cup.