Nabeschouwing Club Brugge - Zulte-Waregem (1-1) || Croky Cup 2019/2020

Woensdag 22 januari 2020 - 20:45 uur



In de Croky Cup 2019/2020 neemt Club Brugge het woensdag 22 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Zulte-Waregem (1-1)

De Croky Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Club Brugge en Zulte-Waregem geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Rits, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Zulte-Waregem kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Berahino, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Zulte-Waregem
Goals
1
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
16
6
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
163
123
Gevaarlijke aanvallen
116
45
Corners
3
2
Wissels
3
3
LIVE Club Brugge - Zulte-Waregem 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Baudry voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Oberlin voor I. Seck Zulte-Waregem
53' Wissel Club Brugge Wissel C. de Ketelaere voor T. Vlietinck Club Brugge
54' Doelpunt Club Brugge Doelpunt M. Rits met assist van C. de Ketelaere Club Brugge 1-0
60' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt S. Berahino Zulte-Waregem 1-1
63' Wissel Club Brugge Wissel P. Tau voor D. Okereke Club Brugge
70' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Walsh Zulte-Waregem
76' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor C. Mata Club Brugge
80' Wissel Club Brugge Wissel S. Schrijvers voor L. Openda Club Brugge
88' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Zarandia voor S. Berahino Zulte-Waregem
89' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor O. Deschacht Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Zulte-Waregem
Opstellingen Club Brugge - Zulte-Waregem
De opstellingen van Club Brugge en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
44 Eike Bansen K
3 Marvin Baudry V
4 Gideon Mensah V
7 Luka Zarandia M
67 Jannes Van Hecke M
29 Mathieu De Smet M
27 Dimitri Joseph Oberlin Mfomo A
Voorbeschouwing Club Brugge - Zulte-Waregem

Club Brugge en Zulte-Waregem spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Zulte-Waregem in de Croky Cup vond plaats op 30 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Club Brugge als Zulte-Waregem wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 1
Winst Zulte-Waregem 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Club Brugge - Zulte-Waregem Opstelling Club Brugge Opstelling Zulte-Waregem Live Club Brugge - Zulte-Waregem Live Club Brugge - Zulte-Waregem kijken Club Brugge - Zulte-Waregem kijken Live Club Brugge - Zulte-Waregem stream Club Brugge - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - Zulte-Waregem Uitslag Club Brugge - Zulte-Waregem Statistieken Club Brugge - Zulte-Waregem Croky Cup 2019/2020 Club Brugge - Zulte-Waregem wedden Club Brugge - Zulte-Waregem gokken Club Brugge - Zulte-Waregem Unibet