Nabeschouwing De Kempen - Beringen (1-1) (0-0 na strafschoppen) || Croky Cup

Zaterdag 27 juli 2019 - 19:30 uur

In de Croky Cup neemt De Kempen het zaterdag 27 juli 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Beringen. De wedstrijd wordt gespeeld in Staf Janssensstadion in Tielen.

Via de De Kempen - Beringen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Kempen - Beringen (1-1) (0-0 na strafschoppen)

In de Croky Cup heeft de wedstrijd tussen De Kempen en Beringen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Wedstrijdstatistieken De Kempen - Beringen
Goals
1
1
LIVE De Kempen - Beringen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Kempen - Beringen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen De Kempen - Beringen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Kempen - Beringen

De Kempen en Beringen spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat De Kempen en Beringen elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst De Kempen 0
Winst Beringen 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
De Kempen - Beringen Opstelling De Kempen Opstelling Beringen Live De Kempen - Beringen Live De Kempen - Beringen kijken De Kempen - Beringen kijken Live De Kempen - Beringen stream De Kempen - Beringen Fox Sports Nabeschouwing De Kempen - Beringen Uitslag De Kempen - Beringen Statistieken De Kempen - Beringen Croky Cup 2019/2020 De Kempen - Beringen wedden De Kempen - Beringen gokken De Kempen - Beringen Unibet