Nabeschouwing Eendracht Aalst - Sporting Charleroi (0-2) || Croky Cup 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 20:30 uur



In de Croky Cup 2018/2019 neemt Eendracht Aalst het woensdag 26 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Pierre Cornelisstadion in Aalst.

Via de Eendracht Aalst - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eendracht Aalst - Sporting Charleroi (0-2)

Het Croky Cup duel tussen Eendracht Aalst en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door V. Osimhen, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sporting Charleroi opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het C. Benavente die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sporting Charleroi.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi.

Wedstrijdstatistieken Eendracht Aalst - Sporting Charleroi
Balbezit
30%
70%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
27
Schoten op doel
2
9
Aanvallen
79
167
Gevaarlijke aanvallen
38
110
Corners
2
7
Wissels
1
2
LIVE Eendracht Aalst - Sporting Charleroi 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eendracht Aalst - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor K. De Rock Eendracht Aalst
59' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Benavente voor D. Henen Sporting Charleroi
60' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Busi Sporting Charleroi
70' Wissel Sporting Charleroi Wissel V. Osimhen voor J. Perbet Sporting Charleroi
78' Wissel Eendracht Aalst Wissel J. Devriendt voor Z. Van Gerven Eendracht Aalst
82' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Dessoleil Sporting Charleroi
91' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen Sporting Charleroi 0-1
95' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Benavente Sporting Charleroi 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Eendracht Aalst - Sporting Charleroi
Opstellingen Eendracht Aalst - Sporting Charleroi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eendracht Aalst - Sporting Charleroi

Eendracht Aalst en Sporting Charleroi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eendracht Aalst en Sporting Charleroi elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Eendracht Aalst 0
Winst Sporting Charleroi 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Eendracht Aalst - Sporting Charleroi Opstelling Eendracht Aalst Opstelling Sporting Charleroi Live Eendracht Aalst - Sporting Charleroi Live Eendracht Aalst - Sporting Charleroi kijken Eendracht Aalst - Sporting Charleroi kijken Live Eendracht Aalst - Sporting Charleroi stream Eendracht Aalst - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Eendracht Aalst - Sporting Charleroi Uitslag Eendracht Aalst - Sporting Charleroi Statistieken Eendracht Aalst - Sporting Charleroi Croky Cup 2018/2019 Eendracht Aalst - Sporting Charleroi wedden Eendracht Aalst - Sporting Charleroi gokken Eendracht Aalst - Sporting Charleroi Unibet