Nabeschouwing ES de la Molignée - Anderlues (1-1) (2-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2018/2019

Zondag 29 juli 2018 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2018/2019 neemt ES de la Molignée het zondag 29 juli 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Anderlues. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexe Saint-Remy (Saint-Remy) in Saint-Remy.

Via de ES de la Molignée - Anderlues live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ES de la Molignée - Anderlues (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen ES de la Molignée en Anderlues is geëindigd in een overwinning voor Anderlues. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Anderlues het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken ES de la Molignée - Anderlues
Goals
1
1
LIVE ES de la Molignée - Anderlues 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ES de la Molignée - Anderlues teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting ES de la Molignée - Anderlues
Opstellingen ES de la Molignée - Anderlues

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing ES de la Molignée - Anderlues

ES de la Molignée en Anderlues spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat ES de la Molignée en Anderlues elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst ES de la Molignée 0
Winst Anderlues 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
ES de la Molignée - Anderlues Opstelling ES de la Molignée Opstelling Anderlues Live ES de la Molignée - Anderlues Live ES de la Molignée - Anderlues kijken ES de la Molignée - Anderlues kijken Live ES de la Molignée - Anderlues stream ES de la Molignée - Anderlues Fox Sports Nabeschouwing ES de la Molignée - Anderlues Uitslag ES de la Molignée - Anderlues Statistieken ES de la Molignée - Anderlues Croky Cup 2018/2019 ES de la Molignée - Anderlues wedden ES de la Molignée - Anderlues gokken ES de la Molignée - Anderlues Unibet