Nabeschouwing Excelsior Virton - Gent (2-4) || Croky Cup 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Excelsior Virton het woensdag 26 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Gent (2-4)

Het Croky Cup duel tussen Excelsior Virton en Gent is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 2-4 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gent kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van T. Awoniyi. Excelsior Virton kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. François, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette A. Joachim zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Excelsior Virton de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Limbombe de 2-2 maakte voor Gent. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Gent leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 89 minuten op voorsprong na een goal van T. Awoniyi: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 94e minuut en kwam op naam te staan van Gent speler S. Limbombe, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wim Smet bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Gent.

LIVE Excelsior Virton - Gent 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Gent Doelpunt T. Awoniyi Gent 0-1
28' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt G. François Excelsior Virton 1-1
55' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor Naveau Excelsior Virton
55' Wissel Gent Wissel S. Limbombe voor J. Dompé Gent
63' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt A. Joachim Excelsior Virton 2-1
64' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor Excelsior Virton
69' Wissel Gent Wissel J. David voor P. Azango Gent
71' Gele kaart Gent Gele kaart voor Gent
78' Doelpunt Gent Doelpunt S. Limbombe Gent 2-2
89' Doelpunt Gent Doelpunt T. Awoniyi Gent 2-3
94' Doelpunt Gent Doelpunt S. Limbombe Gent 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Gent
Opstellingen Excelsior Virton - Gent

Voorbeschouwing Excelsior Virton - Gent

Excelsior Virton en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Excelsior Virton en Gent elkaar treffen in de Croky Cup.