Nabeschouwing Francs Borains - Liège (2-1) (na verlenging) || Croky Cup

Zondag 18 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Croky Cup neemt Francs Borains het zondag 18 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Liège. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Francs Borains - Liège live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Francs Borains - Liège (2-1) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Francs Borains en Liège is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Francs Borains. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Francs Borains dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 2-1.

Wedstrijdstatistieken Francs Borains - Liège
Goals
2
1
LIVE Francs Borains - Liège 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Francs Borains - Liège teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Francs Borains - Liège

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Francs Borains - Liège

Francs Borains en Liège spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Francs Borains en Liège elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Francs Borains 0
Winst Liège 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Francs Borains - Liège Opstelling Francs Borains Opstelling Liège Live Francs Borains - Liège Live Francs Borains - Liège kijken Francs Borains - Liège kijken Live Francs Borains - Liège stream Francs Borains - Liège Fox Sports Nabeschouwing Francs Borains - Liège Uitslag Francs Borains - Liège Statistieken Francs Borains - Liège Croky Cup 2019/2020 Francs Borains - Liège wedden Francs Borains - Liège gokken Francs Borains - Liège Unibet