Nabeschouwing Mechelen - Kortrijk (3-0) || Croky Cup 2018/2019

Woensdag 19 december 2018 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Mechelen het woensdag 19 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Kortrijk (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Mechelen en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 3-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mechelen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van E. Cocalić. Mechelen vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Storm op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Mechelen, waarmee I. de Camargo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 89e minuut moest Kortrijk verder met een man minder, nadat C. Charisis een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Mechelen een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Mechelen - Kortrijk 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Mechelen Doelpunt E. Cocalić Mechelen 1-0
33' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm Mechelen 2-0
39' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor C. Charisis Kortrijk
45' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor I. Mboyo Kortrijk
46' Wissel Kortrijk Wissel J. Stojanović voor A. Batsula Kortrijk
46' Wissel Kortrijk Wissel T. Chevalier voor A. Ajagun Kortrijk
47' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor B. Hines-Ike Kortrijk
58' Wissel Kortrijk Wissel J. De Sart voor F. Avenatti Kortrijk
69' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor M. Verrips Mechelen
71' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor W. Togui Mechelen
72' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo Mechelen 3-0
78' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor L. Azouni Kortrijk
79' Wissel Mechelen Wissel S. De Witte voor R. Schoofs Mechelen
82' Wissel Mechelen Wissel C. Tainmont voor N. Storm Mechelen
89' Tweede gele kaart Kortrijk Tweede gele kaart voor C. Charisis Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Kortrijk
Opstellingen Mechelen - Kortrijk

Voorbeschouwing Mechelen - Kortrijk

Mechelen en Kortrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Kortrijk in de Croky Cup vond plaats op 10 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Mechelen favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Kortrijk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.