Nabeschouwing Sint-Job - Rupel Boom (3-4) (na verlenging) || Croky Cup

Zondag 18 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Croky Cup neemt Sint-Job het zondag 18 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rupel Boom. De wedstrijd wordt gespeeld in Peter Benoitstadion in Sint-Job-in 't-Goor.

Via de Sint-Job - Rupel Boom live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Job - Rupel Boom (3-4) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Job en Rupel Boom is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Rupel Boom. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Rupel Boom dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 3-4.

Wedstrijdstatistieken Sint-Job - Rupel Boom
Goals
3
4
LIVE Sint-Job - Rupel Boom 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Job - Rupel Boom teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Sint-Job - Rupel Boom

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sint-Job - Rupel Boom

Sint-Job en Rupel Boom spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Sint-Job en Rupel Boom elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Job 0
Winst Rupel Boom 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Sint-Job - Rupel Boom Opstelling Sint-Job Opstelling Rupel Boom Live Sint-Job - Rupel Boom Live Sint-Job - Rupel Boom kijken Sint-Job - Rupel Boom kijken Live Sint-Job - Rupel Boom stream Sint-Job - Rupel Boom Fox Sports Nabeschouwing Sint-Job - Rupel Boom Uitslag Sint-Job - Rupel Boom Statistieken Sint-Job - Rupel Boom Croky Cup 2019/2020 Sint-Job - Rupel Boom wedden Sint-Job - Rupel Boom gokken Sint-Job - Rupel Boom Unibet