Nabeschouwing Sint-Truiden - Duffel (3-0) || Croky Cup 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Sint-Truiden het woensdag 26 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Duffel. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Duffel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Duffel (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Truiden en Duffel is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. De Bruyn, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 36e minuut voor dat Sint-Truiden via R. Bezus op 2-0 kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Sint-Truiden, waarmee D. Nazon zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Sint-Truiden een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Duffel
3
0
LIVE Sint-Truiden - Duffel 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Duffel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. De Bruyn Sint-Truiden 1-0
36' Penalty Sint-Truiden Penalty R. Bezus Sint-Truiden 2-0
46' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Nazon Sint-Truiden 3-0
66' Gele kaart Montkainoise Gele kaart voor Montkainoise
69' Gele kaart Montkainoise Gele kaart voor Montkainoise
78' Wissel Sint-Truiden Wissel P. Gladon voor R. Bezus Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Duffel
Opstellingen Sint-Truiden - Duffel

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Duffel

Sint-Truiden en Duffel spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sint-Truiden en Duffel elkaar treffen in de Croky Cup.