In de Croky Cup neemt Aische het zondag 1 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Arquet. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade René Bertrand in Aische-en-Refail.

Via de Aische - Arquet live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aische - Arquet (3-2)

Het Croky Cup duel tussen Aische en Arquet is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Aische.

Wedstrijdstatistieken Aische - Arquet
Goals
3
2
LIVE Aische - Arquet 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aische - Arquet teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Aische - Arquet
Opstellingen Aische - Arquet

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aische - Arquet

Aische en Arquet spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Aische en Arquet in de Croky Cup vond plaats op 25 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aische. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Aische favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Arquet slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aische 1
Winst Arquet 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Aische - Arquet Opstelling Aische Opstelling Arquet Live Aische - Arquet Live Aische - Arquet kijken Aische - Arquet kijken Live Aische - Arquet stream Aische - Arquet Fox Sports Nabeschouwing Aische - Arquet Uitslag Aische - Arquet Statistieken Aische - Arquet Croky Cup 2021/2022 Aische - Arquet wedden Aische - Arquet gokken Aische - Arquet Unibet