Nabeschouwing AS Eupen - Zulte-Waregem (3-2) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 18:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt AS Eupen het woensdag 1 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Zulte-Waregem (3-2)

Het Croky Cup duel tussen AS Eupen en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 3-2 overwinning voor AS Eupen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Z. Gano, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Zulte-Waregem vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Gano op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist AS Eupen de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Prevljak.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Prevljak de 2-2 maakte voor AS Eupen. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk AS Eupen dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Prevljak de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jonathan Lardot bij een 3-2 eindstand in het voordeel van AS Eupen.

LIVE AS Eupen - Zulte-Waregem 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Z. Gano met assist van A. Fadera Zulte-Waregem 0-1
36' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Z. Gano met assist van J. Dompe Zulte-Waregem 0-2
44' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
46' Wissel AS Eupen Wissel E. Kayembe voor E. Agbadou AS Eupen
65' Wissel AS Eupen Wissel K. Ndri voor A. Beck AS Eupen
65' Wissel AS Eupen Wissel S. Prevljak voor L. Rocha Miramar AS Eupen
66' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor I. Nuhu AS Eupen
71' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Prevljak AS Eupen 1-2
72' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor A. Ciranni Zulte-Waregem
73' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Seck voor L. Vigen Zulte-Waregem
75' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Humphreys voor A. Ciranni Zulte-Waregem
81' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Prevljak met assist van E. Kayembe AS Eupen 2-2
94' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Prevljak met assist van S. Peeters AS Eupen 3-2
100' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Vossen voor A. Fadera Zulte-Waregem
103' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor I. Doumbia Zulte-Waregem
103' Wissel AS Eupen Wissel J. Deom voor J. Ngoy AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Zulte-Waregem
Opstellingen AS Eupen - Zulte-Waregem
De opstellingen van AS Eupen en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.