In de Croky Cup neemt Blankenberge het zondag 8 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rumbeke. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloso Park in Blankenberge.

Via de Blankenberge - Rumbeke live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blankenberge - Rumbeke (0-0)

Het Croky Cup duel tussen Blankenberge en Rumbeke is geëindigd in een 0-0 overwinning voor Rumbeke. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Blankenberge - Rumbeke
LIVE Blankenberge - Rumbeke 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blankenberge - Rumbeke teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Blankenberge - Rumbeke
Opstellingen Blankenberge - Rumbeke

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Blankenberge - Rumbeke

Blankenberge en Rumbeke spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Blankenberge en Rumbeke elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Blankenberge 0
Winst Rumbeke 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Blankenberge - Rumbeke Opstelling Blankenberge Opstelling Rumbeke Live Blankenberge - Rumbeke Live Blankenberge - Rumbeke kijken Blankenberge - Rumbeke kijken Live Blankenberge - Rumbeke stream Blankenberge - Rumbeke Fox Sports Nabeschouwing Blankenberge - Rumbeke Uitslag Blankenberge - Rumbeke Statistieken Blankenberge - Rumbeke Croky Cup 2021/2022 Blankenberge - Rumbeke wedden Blankenberge - Rumbeke gokken Blankenberge - Rumbeke Unibet