In de Croky Cup neemt De Kempen het zondag 8 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Vaux-Noville. De wedstrijd wordt gespeeld in Staf Janssensstadion in Tielen.

Via de De Kempen - Vaux-Noville live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Kempen - Vaux-Noville (5-0)

Het Croky Cup duel tussen De Kempen en Vaux-Noville is geëindigd in een 5-0 overwinning voor De Kempen.

Wedstrijdstatistieken De Kempen - Vaux-Noville
Goals
5
0
LIVE De Kempen - Vaux-Noville 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Kempen - Vaux-Noville teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting De Kempen - Vaux-Noville
Opstellingen De Kempen - Vaux-Noville

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Kempen - Vaux-Noville

De Kempen en Vaux-Noville spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat De Kempen en Vaux-Noville elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst De Kempen 0
Winst Vaux-Noville 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
De Kempen - Vaux-Noville Opstelling De Kempen Opstelling Vaux-Noville Live De Kempen - Vaux-Noville Live De Kempen - Vaux-Noville kijken De Kempen - Vaux-Noville kijken Live De Kempen - Vaux-Noville stream De Kempen - Vaux-Noville Fox Sports Nabeschouwing De Kempen - Vaux-Noville Uitslag De Kempen - Vaux-Noville Statistieken De Kempen - Vaux-Noville Croky Cup 2021/2022 De Kempen - Vaux-Noville wedden De Kempen - Vaux-Noville gokken De Kempen - Vaux-Noville Unibet