In de Croky Cup neemt Houtvenne het zondag 8 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Aywaille. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Houtvenne - Aywaille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Houtvenne - Aywaille (4-1)

Het Croky Cup duel tussen Houtvenne en Aywaille is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Houtvenne. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Houtvenne - Aywaille
Goals
4
1
LIVE Houtvenne - Aywaille 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Houtvenne - Aywaille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Houtvenne - Aywaille
Opstellingen Houtvenne - Aywaille

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Houtvenne - Aywaille

Houtvenne en Aywaille spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Houtvenne en Aywaille elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Houtvenne 0
Winst Aywaille 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Houtvenne - Aywaille Opstelling Houtvenne Opstelling Aywaille Live Houtvenne - Aywaille Live Houtvenne - Aywaille kijken Houtvenne - Aywaille kijken Live Houtvenne - Aywaille stream Houtvenne - Aywaille Fox Sports Nabeschouwing Houtvenne - Aywaille Uitslag Houtvenne - Aywaille Statistieken Houtvenne - Aywaille Croky Cup 2021/2022 Houtvenne - Aywaille wedden Houtvenne - Aywaille gokken Houtvenne - Aywaille Unibet