In de Croky Cup neemt Knokke het zondag 15 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Verlaine. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Olivier in Knokke-Heist.

Via de Knokke - Verlaine live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Knokke - Verlaine (5-0)

Het Croky Cup duel tussen Knokke en Verlaine is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Knokke. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Knokke - Verlaine
Goals
5
0
LIVE Knokke - Verlaine 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Knokke - Verlaine teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Knokke - Verlaine
Opstellingen Knokke - Verlaine

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Knokke - Verlaine

Knokke en Verlaine spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Knokke en Verlaine elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Knokke 0
Winst Verlaine 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Knokke - Verlaine Opstelling Knokke Opstelling Verlaine Live Knokke - Verlaine Live Knokke - Verlaine kijken Knokke - Verlaine kijken Live Knokke - Verlaine stream Knokke - Verlaine Fox Sports Nabeschouwing Knokke - Verlaine Uitslag Knokke - Verlaine Statistieken Knokke - Verlaine Croky Cup 2021/2022 Knokke - Verlaine wedden Knokke - Verlaine gokken Knokke - Verlaine Unibet