In de Croky Cup neemt Lommel United het woensdag 1 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Gent (0-2)

Het Croky Cup duel tussen Lommel United en Gent is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. De Sart, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 76e minuut voor dat Gent via J. De Sart op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gent.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - Gent
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
16
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
66
122
Gevaarlijke aanvallen
35
76
Corners
4
11
Wissels
3
5
LIVE Lommel United - Gent 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Gent Doelpunt J. De Sart Gent 0-1
19' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Godeau Gent
62' Wissel Lommel United Wissel D. Arzani voor A. Anello Lommel United
72' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Verschueren Lommel United
73' Wissel Gent Wissel E. Owusu voor V. Odjidja-Ofoe Gent
75' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Neven Lommel United
76' Penalty Gent Penalty J. De Sart Gent 0-2
78' Wissel Lommel United Wissel R. Belghali voor J. Tolinsson Lommel United
84' Wissel Lommel United Wissel I. T. Boussouf voor C. Roque Lommel United
85' Wissel Gent Wissel M. Samoise voor N. Fortuna Gent
85' Wissel Gent Wissel Y. Malede voor L. Depoitre Gent
85' Wissel Gent Wissel G. Bruno voor T. Tissoudali Gent
85' Wissel Gent Wissel S. Marreh voor S. Kums Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Gent
Opstellingen Lommel United - Gent

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lommel United - Gent

Lommel United en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Gent in de Croky Cup vond plaats op 3 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lommel United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lommel United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 0
Winst Gent 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lommel United - Gent Opstelling Lommel United Opstelling Gent Live Lommel United - Gent Live Lommel United - Gent kijken Lommel United - Gent kijken Live Lommel United - Gent stream Lommel United - Gent Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - Gent Uitslag Lommel United - Gent Statistieken Lommel United - Gent Croky Cup 2021/2022 Lommel United - Gent wedden Lommel United - Gent gokken Lommel United - Gent Unibet