In de Croky Cup neemt Nijlen het zaterdag 7 augustus 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Berg en Dal. De wedstrijd wordt gespeeld in KFC Nijlen A-terrein in Nijlen.

Via de Nijlen - Berg en Dal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nijlen - Berg en Dal (0-3)

Het Croky Cup duel tussen Nijlen en Berg en Dal is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Berg en Dal.

Wedstrijdstatistieken Nijlen - Berg en Dal
LIVE Nijlen - Berg en Dal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nijlen - Berg en Dal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Nijlen - Berg en Dal
Opstellingen Nijlen - Berg en Dal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nijlen - Berg en Dal

Nijlen en Berg en Dal spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Nijlen en Berg en Dal in de Croky Cup vond plaats op 26 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nijlen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Nijlen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Berg en Dal slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nijlen 1
Winst Berg en Dal 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nijlen - Berg en Dal Opstelling Nijlen Opstelling Berg en Dal Live Nijlen - Berg en Dal Live Nijlen - Berg en Dal kijken Nijlen - Berg en Dal kijken Live Nijlen - Berg en Dal stream Nijlen - Berg en Dal Fox Sports Nabeschouwing Nijlen - Berg en Dal Uitslag Nijlen - Berg en Dal Statistieken Nijlen - Berg en Dal Croky Cup 2021/2022 Nijlen - Berg en Dal wedden Nijlen - Berg en Dal gokken Nijlen - Berg en Dal Unibet