Nabeschouwing Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris (4-0) || Croky Cup

Zondag 8 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Croky Cup neemt Spouwen-Mopertingen het zondag 8 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oppagne-Wéris. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Katteberg in Bilzen.

Via de Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris (4-0)

Het Croky Cup duel tussen Spouwen-Mopertingen en Oppagne-Wéris is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Spouwen-Mopertingen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris
Goals
4
0
LIVE Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris
Opstellingen Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris

Spouwen-Mopertingen en Oppagne-Wéris spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Spouwen-Mopertingen en Oppagne-Wéris elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Spouwen-Mopertingen 0
Winst Oppagne-Wéris 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris Opstelling Spouwen-Mopertingen Opstelling Oppagne-Wéris Live Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris Live Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris kijken Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris kijken Live Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris stream Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris Fox Sports Nabeschouwing Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris Uitslag Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris Statistieken Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris Croky Cup 2021/2022 Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris wedden Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris gokken Spouwen-Mopertingen - Oppagne-Wéris Unibet