In de Croky Cup neemt Stockay-Warfusée het zondag 8 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Messancy. De wedstrijd wordt gespeeld in Terrain rue Joseph Wauters in St-Georges-sur-Meuse.

Via de Stockay-Warfusée - Messancy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stockay-Warfusée - Messancy (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Stockay-Warfusée en Messancy is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stockay-Warfusée. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Stockay-Warfusée - Messancy
Goals
2
0
LIVE Stockay-Warfusée - Messancy 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stockay-Warfusée - Messancy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Stockay-Warfusée - Messancy
Opstellingen Stockay-Warfusée - Messancy

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stockay-Warfusée - Messancy

Stockay-Warfusée en Messancy spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Stockay-Warfusée en Messancy elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Stockay-Warfusée 0
Winst Messancy 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Stockay-Warfusée - Messancy Opstelling Stockay-Warfusée Opstelling Messancy Live Stockay-Warfusée - Messancy Live Stockay-Warfusée - Messancy kijken Stockay-Warfusée - Messancy kijken Live Stockay-Warfusée - Messancy stream Stockay-Warfusée - Messancy Fox Sports Nabeschouwing Stockay-Warfusée - Messancy Uitslag Stockay-Warfusée - Messancy Statistieken Stockay-Warfusée - Messancy Croky Cup 2021/2022 Stockay-Warfusée - Messancy wedden Stockay-Warfusée - Messancy gokken Stockay-Warfusée - Messancy Unibet