In de Croky Cup neemt URSL Visé het zaterdag 4 september 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Cité de l'Oie in Visé.

Via de URSL Visé - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing URSL Visé - RWDM (0-1)

Het Croky Cup duel tussen URSL Visé en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 0-1 overwinning voor RWDM. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door J. Libert, waarmee RWDM met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Letellier, waardoor RWDM de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken URSL Visé - RWDM
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
14
15
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
88
102
Gevaarlijke aanvallen
62
67
Corners
5
3
Wissels
4
4
LIVE URSL Visé - RWDM 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd URSL Visé - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
59' Wissel RWDM Wissel Z. El Ouahdi voor C. Lavie RWDM
62' Wissel URSL Visé Wissel J. Legear voor G. Perseo URSL Visé
65' Gele kaart RWDM Gele kaart voor T. Ephestion RWDM
76' Wissel URSL Visé Wissel A. Cavagnera voor M. Thuys URSL Visé
77' Wissel RWDM Wissel J. Libert voor Alexis Gonçalves RWDM
77' Wissel RWDM Wissel W. Togui voor B. Van den Bogaert RWDM
81' Doelpunt RWDM Doelpunt J. Libert RWDM 0-1
83' Gele kaart RWDM Gele kaart voor N. Rommens RWDM
88' Gele kaart RWDM Gele kaart voor M. Terki RWDM
Video hoogtepunten en samenvatting URSL Visé - RWDM
Opstellingen URSL Visé - RWDM
De opstellingen van URSL Visé en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal URSL Visé
# Speler Pos.
16 Arthur Cremer K
27 Axel Bonemme V
7 Gregory Perseo V
6 Matisse Thuys M
22 Nicolas Gerits M
18 Anthony Manfredi A
20 Martin Schillings A
Wissels URSL Visé
# Speler Pos.
21 Benjamin Thomé K
5 V
30 Jonathan Fernand Jean Legear M
8 Alexandro Cavagnera M
11 M
28 Ayoub El Harrak M
15 A
Voorbeschouwing URSL Visé - RWDM

URSL Visé en RWDM spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Letellier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat URSL Visé en RWDM elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst URSL Visé 0
Winst RWDM 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
URSL Visé - RWDM Opstelling URSL Visé Opstelling RWDM Live URSL Visé - RWDM Live URSL Visé - RWDM kijken URSL Visé - RWDM kijken Live URSL Visé - RWDM stream URSL Visé - RWDM Fox Sports Nabeschouwing URSL Visé - RWDM Uitslag URSL Visé - RWDM Statistieken URSL Visé - RWDM Croky Cup 2021/2022 URSL Visé - RWDM wedden URSL Visé - RWDM gokken URSL Visé - RWDM Unibet